Poutine – wspomnienie z Kanady

 To w zasadzie taki przepis bez przepisu. Chodzi bardziej o połączenie – w sumie banalnie proste – frytki, gulasz i kawałki cheddara. Smakuje wyśmienicie. Jeśli macie akurat w domu gulasz – polecamy spróbować i zmontować to danie :) Na jego trop naprowadziła nas pani z Ottawy w Kanadzie :)

Składniki:

Wykonanie:

Doskonały przepis na gulasz znajdziesz TUTAJ. Ważne żeby nie był zbyt rzadki. Do miseczki nałóż frytki, polej gulaszem i posyp kawałkami cheddara. Gotowe :)

2 3

A na nasze wspomnienia z Kanady zapraszamy TUTAJ.

P1460506

Ten wpis został opublikowany w kategorii Mięsa, Przekąski, Wieprzowina i oznaczony tagami , , . Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *