Śliwki zapiekane pod migdałową kruszonką
Tym razem znowu zainspirował nas szef kuchni Hotelu Radisson w Krakowie. Inspiracja była o tyle
Tym razem znowu zainspirował nas szef kuchni Hotelu Radisson w Krakowie. Inspiracja była o tyle
Tym razem zainspirowały nas dwa sprawdzone przepisy – fantastyczne ciasto na brioszkę i warstwowy chlebek. Efekt końcowy
Wszystko zaczęło się od chęci zrobienia domowych czekoladek. A jak czekoladki to marcepan. Już prawie
Tym razem przepis na przysmak z północno-zachodniej Afryki… znaleziony znacznie bliżej, bo tuż za naszą
Tym razem kolejny smakołyk z serkiem mascarpone. Znaleźliśmy go w skarbnicy najlepszych pomysłów na słodkości
Przepis pochodzi z grudniowych Wysokich Obcasów (sprzed kilku lat), od Joanny Klimas. Już na wstępnie